MENÜ

Könymustra
.

Könyvmustra - Könyvajánló


Arany Mária bemutatkozó oldala

 

A szerző alkotói életrajza:


1973-ban születtem egy Zala megyei városban.
Már tizenéves koromban kezdett érdekelni az írás. Több verset írtam, ezek amolyan egyszerű kis versek. Azután fogalmazásokat kezdtem készíteni számomra fontos és érdekes könyvekről, írókról, regényekről.
A gimnázium elvégzése után külkereskedelmi, majd könyvelői szakképesítést szereztem. Az eredeti elképzeléseimmel ellentétben – tanítónő vagy óvónő szerettem volna lenni - elvégeztem a mérlegképes könyvelői tanfolyamot. Mivel annyira nem vonzott a számok világa, habár könyvelőként dolgoztam, mind inkább az IRODALOM felé orientálódtam.
Imádok olvasni, legyen az akár romantikus, csillagászatról szóló vagy egy izgalmas kaland regény. Rengeteg ilyen jellegű könyvem van, de még olyanok is – sajnos -, amik még elolvasásra várnak – időhiány miatt.
Imádok zongorázni, és gobelineket varrni.
Van két gyönyörű szép gyermekem, akikkel jelenleg együtt töltöm az időm nagy részét.

Jelen könyvem – amit itt lát az olvasó ezen az oldalon -, egy novella, amely 1997-ben játszódik. „Némely részei tükrözik a magam elképzeléseit, gondolatait. Ezért is tartom hozzám közel ezt a néha valóságosnak tűnő, de mégis soha meg nem történt eseménysorozatot.”- részlet az utószóból.

Elkezdtem írni a második könyvemet, melynek műfaja regény lesz:
Egy magyar fiatal család viszontagságai, egy, a számukra teljesen ismeretlen városban, Párizsban, a szerelem városában.
Hogyan tud érvényesülni a fiatal felszolgáló, aki a pár hónapos állapotos feleségével elutazik messze a szülőhazájuktól?
Hogyan éli meg és éli át a feleség mindazt, hogy ebben a városban munkát találjon, ahol megismerkedik álmai férfijával, aki szív repesve rajong a nőért és képes mindent feláldozni érte?
Meddig tart a fiatal házasok kapcsolata, melyet a nő álmai férfija megbolygatott?

Az a gondolat is foglalkoztat, hogy olyan mesekönyvet írjak, amelyet a kisfiam fog illusztrálni rajzaival.
Mivel nagyon szeretem a gyerekeket, ez természetes számomra, hogy nekik, az ő kis elképzelt világukba valami szépet, valami különlegeset varázsoljak, ami csak nekik szól: manókról, koboldokról, tündérekről szóló több kötetes sorozatot.

 

A könyvmustrán megtalálható kiadványai:

A nagy találkozás

 

 

A szerző honlapja: Arany Mária honlapja

A Szerző elérhetősége: aranym36@gmail.com

 

Hírek

Asztali nézet